Olen aikeissa tehdä pienen pyöräilylenkin näin juhannuksen kunniaksi. Serkku on jo myöntynyt, että voisin pyöräillä heidän maaseututorpalleen. Matkaa tullee n. 30 kilometriä. Säävarauksen olen tehnyt itse. Viimeiset pari päivää oli melko koleaa ja sateista, mutta tänään aurinko helottaa lähes pilvettömällä taivaalla. Synkkiä pilviä ei ainakaan etelässä näy, mutta mitähän tuolla pohjoisessa.

Vastasin mutsini soittoon eilen. Hän höpötti taas omia kuulumisiaan ja ajatuksiaan, en jaksanut oikein keskittyneesti kuunnella. Siinä sivumennen sitten kerroin pyöräilyaikeistani ja siitä, että kaverini on tulossa meille töihin. Mutsi oli nähnyt ilmeisesti painajaista ja herännyt joskus kahden jäljestä näpyttämään minulle viestiä, että hän oli saanut varoittavan unen ja minun ei pidä lähteä pyöräilemään, vaan matkata bussilla. Kaverini suhteen hän sitten sanoi, ettei häntä saisi päästää töihin, jos on yhtä sähäkkä kuin on ollut (jotain aggressiivistakin). Sitten mutsi vielä ehdotti, että voitaisiin antaa kotisivumme Nousiaisten serkun tyttären tehtäväksi. Toki hän on tehnyt kotisivuja jo, mutta on tätä nykyä vissiin 13-vuotias. Mutsini kyselikin viimeisessä viestissään, että onkohan liian nuori. Tuon jälkeen ajattelin vastata tekstiviesteihin: "Mietipä sitä."

Vaan täytynee tehdä ruoka, käydä kaupassa ja apteekissa, sitten katson säävaraustilanteen, pirautan serkulleni ja sitten matkaan.