Aivotoiminta on toistaiseksi ollut melkolailla seis. Eilen vihdoin ajattelin käydä koululla syömässä ja samalla keikalla kävin hakemassa kolme tenttikirjaa kirjastosta. Kaikinpuolin meni ok, mutta keuhkoihin alkoi sattua paluumatkalla. Iltaa myöten olo hieman heikkeni, mutta sain sentään taas nukuttua kunnolla. Vointi on tällä hetkellä jotakuinkin samanlainen kuin se on ollut koko viikon tähän aikaan päivästä. Ruoan jälkeen otan antibiootin, neljän, viiden aikaan alkaa väsyttää, mutta sinnittelen pystyssä noin kymmeneen, jonka jälkeen kaadun sänkyyn ja torkahtelen. Seuraavana aamuna herään joskus puolen päivän aikoihin.

Tehokasta opiskeluaikaa tässä olisi kyllä paljonkin. Ongelma lähinnä ollut se, ettei minulla ole ollut ennen eilistä mitään kirjoja luettavana. Nyt niitä on, joten ehkä se on ainakin pieni askel parempaan suuntaan. Kirjoitustyötä tässä olisi vielä, mutten jaksa keskittyä kirjoittamiseen kovin pitkiä aikoja. Paremmin aika onkin mennyt kuunnellessa musiikkia. Onkin tehnyt ihan hyvää kuunnella kevyempää musiikkia, mm. jazzia. Metalli ja rock eivät tällä hetkellä tunnu edes fyysisesti kovin hyvältä.

Vaan ehkä tämä syvällinen pohdinta tässä tältä erää. Toivottavasti muut ovat selvinneet vuodenvaihteesta edes hieman parempivointisina. Toivoakseni olen kunnossa ensi viikolla, mutta maanantaihinkin on lopulta enää kaksi vuorokautta, eikä tämä tauti tunnu kovin helpolla ainakaan muuttuvan mihinkään suuntaan.